top of page

PREMIES

Bij het vervangen van het buitenschrijnwerk komt u in aanmerking voor het verkrijgen van een premie van uw energieleverancier. 

Om de juiste netbeheerder te vinden kan u doorklikken naar deze link: http://www.energiesparen.be/premies-via-uw-netbeheerder-in-2016

Belangrijk om te weten is dat de premie-aanvraag niet automatisch gebeurt !

U dient dit specifiek bij ons aan te vragen , na ontvangst van uw factuur. Het 'attest van aannemer' moet door ons worden ingevuld.

Bij renovatie dient u als bewijs foto's van voor en na de werken aan te bieden.

Totaalrenovatiebonus 2017

De Vlaamse regering ondersteunt in 2017 verbouwprojecten met een nieuwe totaalrenovatiebonus. Wie ervoor kiest om zijn ramen en deuren te vervangen in het kader van een renovatieproject van zijn woning zal van deze bonus kunnen genieten.

Verbouwen zit in de lift en dat is ook de Vlaamse regering niet ontgaan.

 

Ze introduceert dit jaar een totaalrenovatiebonus. Wie van deze bonus wil genieten dient binnen de 5 jaar, drie of meer van volgende energiebesparende maatregelen aan zijn woning uit te voeren: isolatie dak, isolatie muren, vervangen van ramen en schrijnwerk, warmtepompen plaatsen, zonneboiler installeren of een ventilatiesysteem plaatsen.

 

De bonus die op basis van de werken toegekend wordt is afhankelijk van het aantal werken dat je combineert en de bedragen die je investeert over een periode van 5 jaar.

Renovatieplannen? En behoefte aan nieuwe ramen en deuren? Breng ons een bezoekje!

Meer info: http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/totaalrenovatiebonus-van-de-netbeheerder

Premiezoeker

U kan ook gebruik maken van de handige premiezoeker.

Deze premiezoeker gaat verder dan enkel premies voor buitenschrijnwerk, maar bezorgt u ook premies voor diverse andere werken in uw verbouwing of nieuwbouw.

Deze premiezoeker vindt u hier: https://www.reynaers.be/nl-BE/particulieren/artikels/alle-bouw-en-verbouwpremies-1-overzicht-met-de-reynaers-aluminium-subsidiezoeker

bottom of page