top of page

WERKWIJZE

Kwaliteit bewijst zich met de jaren....

 

Met Allivan kiest u in de eerste plaats voor vakmensen. Onze medewerkers bogen op vele jaren ervaring en garanderen een vlekkeloze plaatsing en service achteraf. Wie overigens graag een kijkje neemt achter de schermen, kan steeds een bezoekje brengen aan onze toonzaal en aan het werkatelier.

 

Een persoonlijke aanpak staat centraal. Op basis van uw voorkeuren leggen wij verschillende mogelijkheden op tafel.

Afhankelijk van uw wensen en concrete situatie krijgt u van ons een duidelijk advies, een heldere offerte en een overzichtelijk ramenplan.

De technische specialisten optimaliseren vervolgens alle ramen in functie van de afmetingen, het isolatieniveau, de vorm en de gewenste kleur. Zo gebruikt Allivan voor elk raam de meest geschikte profielen.

Na het selecteren van alle onderdelen volgt het logistieke proces. Standaardprofielen, raambeslag en deursloten heeft Allivan op voorraad. Glas, deurpanelen en lakwerk komen op bestelling.

Voor glanzende en matte profielen heb je de keuze uit ruim 200 kleuren. Coatex, de krasbestendige structuurlak van Reynaers Aluminium, is beschikbaar in meer dan 60 kleuren.

Na de analysefase is er de projectbegeleiding: uw persoonlijke begeleider maakt een nauwkeurige opmeting en zorgt voor een vlot verloop van de werkzaamheden.

Na de plaatsing kan u steeds een beroep doen op de servicedienst van Allivan. En....indien u dit wenst, kan u ook iezen voor de optie uitbraak, afwerking en poetsen.

 

 

Oog voor detail....

 

U heeft het natuurlijk al gemerkt:

Allivan heeft oog voor detail.

Zo zijn onze aluminiumdorpels van een geluidswerende anti-dreunlaag voorzien,
leveren wij kantstukken speciaal voor afwerking in crépi, zorgen wij voor extra scharnieren en versterkte hoekstukken bij rechtstreeks beglaasde ramen.

Voor al onze toepassingen maken wij steeds gebruik van hoge isolatiematerialen.

Nog een extra troef:
Allivan gebruikt automatische rubberen tochtweerders in plaats van de snel verslijtbare borstels.

 

 

 

“Allivan draagt service en kwaliteit al meer dan 45 jaar hoog in het vaandel.”

 

bottom of page