top of page

KLANTEN AAN HET WOORD 

Ik wens jullie nogmaals te bedanken voor de sympathieke en vlotte samenwerking en afspraken.  
Maken jullie ook nog mijn dank over aan Steve voor zijn tijd en werk in mijn project, evenals aan Mark, Tim, Richard, André en Glenn welke mooi vakkundig werk hebben geleverd tijdens het plaatsen ... en uiteraard de mensen welke achter de schermen hebben gewerkt, maar evenzeer geholpen hebben om de ramen en deuren tijdig klaar te krijgen.  Bovendien vond ik jullie medewerkers sympathieke mensen!  Jammer dat ik zo niet meer firma's tegen kom tijdens mijn renovatieproject
Het reclamebord staat er inderdaad nog steeds, één het stoort me niet en twee, tot nu zijn jullie één van de weinige firma's waar ik zeer tevreden van ben.  Kon ik voor alle verschillende werken maar een firma zoals die van jullie vinden!  
W.P.  Herent
We werden van A tot Z begeleid en voorzien van correct advies. Belangrijk voor ons was ook dat de offerte zeer volledig was en volledig naar wens.
Allivan leverde een goede service, gaf direct reactie op onze vragen en niet onbelangrijk was ook de snelle nazorg bij het vaststellen van een probleem.
P.B. Holsbeek
Er werd zeer zorgvuldig en nauwkeurig gewerkt in onze woning.
De offerte die we verkregen was zeer volledig met gedetailleerde technische tekeningen.
Wij zijn zéér tevreden; met oog voor zorgvuldige afwerking.
R.G. Kortenberg
Zeer goede afspraken op voorhand. Goed advies gekregen en geen moeite was te veel om ons te helpen in onze beslissing. Nadien werd alles perfect beschreven in de offerte. De verwachtingen op kwalitatief vlak waren zeer hoog, maar werden ruimschoots vervuld. De dag van de installatie verliep ook vlekkeloos door een indrukwekkende ploeg enthousiaste medewerkers die alles tot in de puntjes hebben afgewerkt. Kortom een aanrader voor wie graag topkwaliteit in huis haalt. Een meer dan tevreden klant ( ik ben nochtans altijd zeer kritisch, maar deze keer geen enkel minpunt aan te halen.

 

bottom of page