top of page

ONS AANBOD

Ramen en deuren

MASTERLINE 8-HI

SLIM LINE 38-HI

Hefschuifdeuren

CP 130 - LS - HI

CP 155 - LS - HI

Vouwdeuren

CF 77

Anker 1

MASTERLINE 8-HI : INFORMATIE

Masterline 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productsnelheid.

Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt de Masterline 8 uit in thermische isolatie en lucht -en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87mm.

Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie.

ENERGIE-EFFICIËNTIE OP MAAT

Masterline 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor woningen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik en zelfs voor passiefhuizen. Deze verschillende isolatieniveaus worden verkregen door de integratie van nieuwe en slimme materialen.

Voor de High Insulation+ variant worden innovatieve isolatiestrips ingebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage emissie folie.

Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatie aldus geoptimaliseerd. Allivan biedt standaard de Masterline 8-HI aan.

DESIGN OP MAAT

Het unieke Masterline 8 concept biedt drie designvarianten, elk hun specifieke look en feel, waardoor het systeem geschikt is voor elke architectuurstijl. Bovendien voorziet Masterline 8 nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

Het hoeft geen betoog dat de Masterline 8 naadloos kan gecombineerd worden met andere Reynaers systemen, zoals de schuifsystemen CP 130 en CP155, de glasbalustrade en het Mosquito horrensysteem.

 

 

 

 

 

COMFORT OP MAAT

Lucht- , wind- ,  en waterdichtheid

Masterline 8 biedt een uitstekende waterdichtheid, geeft een zeer beperkt luchtverlies bij een uitstekende stabiliteit. Deze ultieme prestaties zijn haalbaar dankzij het algemene concept en een optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.

Hoge stabiliteit

Naast deze prestaties is de Matserline 8 perfect geschikt om grote elementen te fabriceren, gebruik makend van smalle maar tevens stevige profielen.

Daardoor laat het raamsysteem een maximum aan daglicht en zonnewinsten binnen en komt het tegemoet aan de behoefte van architecten.

Anker 2

SLIM LINE 38-HI : INFORMATIE

De (ver)bouwer geeft vandaag graag de voorkeur aan een minimalistisch design. Voor ramen en deuren betekent dit minder profiel, grote ramen, meer licht en een open zicht op de omgeving. Daarnaast liggen de vereisten op het vlak van energie-efficiënte hoger dan ooit. Reynaers combineert deze trends en architecturale eigenschappen in de Slim Line (SL38)

MINIMALISITISCH EN VINTAGE

 

SL38 is een nieuw raam -en deursysteem van Reynaers Aluminium, dat bestaat uit ultraslanke profielen voor de constructie van fijn geprofileerde ramen en deuren.

SL staat voor Slim Line. Het systeem komt perfect tot zijn recht in hedendaagse, karaktervolle nieuwbouwwoningen, maar biedt ook de ideale oplossing voor de renovatie, waarbij er verouderde stalen ramen moeten worden vervangen. Industrieel design, pastoriestijl, hoevestijl en vintage villa's, maar ook rationele, zuivere en ranke structuren met grote glaspartijen: de toepassingsmogelijkheden zijn talrijk en zetten aan tot creativiteit en originaliteit in concept en uitvoering. En dat zonder in te boeten aan energie-efficiëntie. Het profiel SL38 is beschikbaar in 400 RALkleuren en in de stijluitvoeringen Classic, Cubic en Ferro, elk met een eigen esthetisch accent.  

 

 

 

 

 

 

 

 

ULTRASLANK EN TEGELIJK ENERGIEZUINIG

De thermische prestaties voldoen ruim aan de hedendaagse eisen voor een grondige renovatie en nieuwbouw. Bovendien kan de isolatiegraad van ramen en deuren nog worden opgevoerd door gebruik te maken van de variant SL 38-HI, een sterk geïsoleerd driekamersysteem geschikt voor een dubbele of drievoudige beglazing, Allivan NV biedt standaard SL 38-HI aan.

Alle gangbare openingsvarianten kunnen met SL38 gerealiseerd worden: zowel draaidraaikiep-, val- en stolpramen als enkele en dubbele naar buiten en naar binnen draaiende deuren.

Anker 3

CP 130 - LS - HI

Schuifdeursysteem voor renovaties en hedendaagse woningen. Het systeem CP 130-LS is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten. Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie -en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 130-HI worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen (Allivan biedt Hi standaard aan). Het systeem kan worden aangewend voor hefschuiframen met hoogte tot 2.70 meter en glasgewichten tot 300kg. CP 130-LS in hefschuifsysteem is beschikbaar in de uitvoeringen duorail en 3-rail. Als uitbereiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten. Deze oplossing zorgt in open toestand voor een optimale buitenbeleving omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

INTERIEUR & EXTERIEUR WORDEN EEN

Door het gebruik van een schuifsysteem wordt de buitenruimte een deel van het interieur. De grens binnen-buiten vervaagt. Dit creëert een nieuw gevoel van ruimte en brengt meer licht in de woning.

CP 130-LS HEFSCHUIFDEUR

Hefschuif (Lift & Slide, of LS-systeem): de opengaande vleugel wordt eerst opgetild en kan dan worden opengeschoven. Dichting door middel van EFDM-dichtingen. Een rubber zorgt voor de win -en waterdichte afsluiting. Voor een maximaal gebruikscomfort kan je ook kiezen voor een geautomatiseerd openingssysteem.

DUORAIL OF 3-RAIL? WAT VIND JE HET MAKKELIJKST

DUORAIL

Een "Duorail" bestaat uit een vaste kader waarin twee vleugels worden geplaatst. Vaak wordt één vleugel als vast gedeelte gemonteerd, maar desgewenst kunnen beide vleugels als schuivend element fungeren. De identieke vleugels en gelijke glaspartijen zorgen voor een symmetrie in de look van het geheel.

3-RAIL

Een drierail schuifraam bestaat uit een vast kader met drie vleugels. In esthetisch opzicht net hetzelfde als de duorial, maar met de mogelijkheid om twee vleugels open te schuiven en aldus een maximale doorgang te creëren. 

Anker 4

CP 155- LS - HI

Schuifdeursysteem voor energiezuinige woningen. Het systeem CP 155-LS is een hoog isolerend systeem dat een antwoord biedt op de vraag naar ramen en deuren met hoge isolatiegraad in zeer energiezuinige bouwprojecten. Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 155 HI en CP 155 Minergie worden toegepast om aan de strenge eisen van lage energie en passiefbouw voldoen. Het systeem kan worden aangewend voor hefschuiframen met hoogte 3.50 meter en glasgewichten tot 400kg en is uitermate geschikt voor toepassing van drievoudige beglazing. CP 155 in hefschuifsysteem is beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail. Als uitbereiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten.

INTERIEUR & EXTERIEUR WORDEN EEN

Door het gebruik van een schuifsysteem wordt de buitenruimte een deel van het interieur. De grens binnen-buiten vervaagt. Dit creëert een nieuw gevoel van ruimte en brengt meer licht in de woning.

CP 155-LS HI HEFSCHUIF

Hefschuif (Lift & Slide, of LS-systeem): wordt door een draaibeweging van de kruk de opengaande vleugel eerst opgetild en daarna verschoven. Een rubber zorgt voor de wind -en waterdichte afsluiting.

MONORAIL, DUO RAIL OF 3-RAIL?

MONORAIL

Combineert een schuivende vleugel met vaste beglazing die rechtstreeks in het buitenkader wordt geplaatst. Dit zorgt voor een uiterst slanke en minimalistische look. De schuivende vleugel kan zich aan de binnenzijde of aan de buitenzijde bevinden.

CP155-LS HI kan worden uitgevoerd met het schuivende gedeelte aan de binnenzijde. Het vaste gedeelte wordt langs de buitenzijde beglaasd. Dit maakt dit product uitermate geschikt voor schuifdeuren met grote vaste glaspartijen.

DUORAIL

Combineert twee identieke vleugels, wat zorgt voor een esthetische totaallook. Beide vleugels kunnen als schuivend element fungeren. Dit zorgt voor een flexibel gebruikscomfort.

3-RAIL

Integreert een extra rail wat de mogelijkheid biedt om een derde opengaande vleugel toe te voegen. Deze oplossing laat gebruikers toe om tot drie schuivende delen te gebruiken waardoor 2/3 van de schuifdeur geopend kan worden.

Als uitbereiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten of met vaste glas-op-glas hoeken.

Anker 5

CF 77

HAAL MET EEN VOUWBEWEGING JE TUIN IN HUIS

De vouwoplossing voor ramen en deuren laat toe tuin en terras optimaal te integreren in de woning. Zo biedt Reynaers met het CF 77 systeem de mogelijkheid om de hele raampartij of een groot deel ervan volledig te openen, zodat binnen en buitenruimte één worden. Door de bijzondere sterke profielen, die veel lichter zijn dan hout en sterker dan PVC, leent het CF 77 vouwraam van Reynaers Aluminium zich immers optimaal voor dergelijke architecturale uitdagingen waarbij er zelfs geen sprake meer is van een opstap tussen woning en terras. Deze innovatieve oplossing stelt paal en perk aan het vooroordeel dat vouwramen zwaar, log en technisch complex zijn. Met zijn mooie design en strakke symmetrische profielen oogt het vouwraam bijzonder fraai en slank. Uiterst slank is de variante CF 77 SL. Beide opties verenigen de nieuwste profielen, toebehoren en isolatietechnologieën die speciaal ontwikkeld zijn voor vouwsystemen, terwijl ze heel wat openingsmogelijkheden bieden, zowel naar binnen als naar buiten draaiend. CF 77 garandeert hoge isolatiewaarden die niet alleen voldoen aan strenge lokale wettelijke voorschriften, maar ook tot ver in de toekomst aan de marktvraag. Zowel voor raampartijen, veranda's als voor lichtstraten staat Allivan in voor de integratie, van ontwerp tot eindrealisatie.

BRON: IMAGINE... - Ramen&Deuren

bottom of page