CONTACTEER ONS

OPENINGSUREN

Maandag- vrijdag:  9u00 - 17u30 (tussen 12u00 en 13u00 gesloten)

​Zaterdag: 9u00 - 11u30 (enkel op afspraak)

Zondag: gesloten

Gesloten op maandag 16 augustus 2021

 

ADRES

Mechelsesteenweg 719

3020 Herent  

T: 016/22 91 99   F: 016/22 91 71

Email: info@allivan.be

Allivan_cover foto.jpg

Maak hier telefonisch uw afspraak

TEL: 016/ 22 91 99

Privacy disclaimer:

Als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens respecteert Allivan de AVG Algemene verordening EU 2016/679 in voege vanaf 24 mei 2016 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.  De door de klant meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden:

  • het verwerken van de bestelling;

  • wettelijke verplichtingen waaronder boekhouding;

  • versturen van nieuwsbrieven;

  • reclame- en/of marketingdoeleinden;

Door het invullen en verzenden van het contactformulier gaat u akkoord met onze privacy regels.

De klant beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van de persoonsgegevens.  Mits bewijs van ID kaart kan de klant via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan info@allivan.be, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van de persoonsgegevens. Indien nodig kan de klant ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: de klant kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van deze gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan de klant zich richten tot info@allivan.be

 

Allivan behandelt de gegevens van de klant als vertrouwelijke informatie en zal die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

Allivan houdt online bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden.