top of page

REYNAERS PARTNER

Reynaers Partner

Kiezen voor Reynaers Aluminium, is meer dan kiezen voor ramen en deuren. Reynaers Aluminium heeft er namelijk voor gezorgd dat er een effectieve link bestaat tussen de kwaliteit van het product en de kwaliteit van de plaatsing. Daarom kan je voor de plaatsing van je ramen of deuren  een beroep doen aan vakmannen die je bijstaan bij elke stap op weg naar je installatie.

 

 

De Reynaers Partner

De erkende Reynaers Partners zijn schrijnwerkers die het raamwerk heel precies en heel zorgvuldig realiseren en samenstellen. Tevens zal hij de plaatsing ervan vakkundig verzorgen.Zij adviseren de eindklant bij het kiezen van het juiste systeem rekening houdend met zijn persoonlijke situatie en vooropgestelde doelstellingen. Zij adviseren de klant over een realistische keuze voor een energiebesparend systeem, aangepast aan de woning. Het dient tot niets een hypergesofisticeerd systeem aan te bevelen voor een gebouw dat slechts matig geïsoleerd is. Alles moet in balans zijn. De Reynaers Partner zorgt er ook voor dat de plaatsing van elke deur of venster zo wordt gerealiseerd dat de beste prestaties van het systeem telkens worden bereikt.

 

 

 

 

 

Allivan is een Reynaers partner .

 

 

De Reynaers Installer

Naast Reynaers Partners zijn er ook Reynaers Installers. Een Reynaers Installer is ook opgeleid om je te advizeren m.b.t. het Reynaers productengamma en heeft een plaatsingsopleiding genoten. Hij fabriceert de ramen en deuren echter niet zelf maar bevoorraadt zich bij een Reynaers Partner. Die Partner is uitgerust om de nodige ramen en deuren op maat te fabriceren met Reynaers profielen en accessoires. Tevens is hij opgeleid en heeft hij de ervaring om de plaatsing en afwerking op de werf realiseren. Hij begeleidt dus je bouwproject doorheen het ganse proces.

 

 

bottom of page