top of page

OVER ONS

Allivan nv

 

Allivan nv werd opgericht in 1969 en kan dus terugvallen op meer dan 45 jaar ervaring.
Voor onze materialen doen wij al meer dan 45 jaar een beroep op Reynaers aluminium: zij leveren het basismateriaal en ontwikkelen de systemen. Deze profielen voldoen aan de strengste internationale normen en beschikken over het ISO 9001- certificaat.
Op al deze producten krijgt  u 10 jaar systeemgarantie.
 
Wie in de regio Leuven op zoek is naar vakkundig advies en juiste oplossingen met betrekking tot aluminium ramen en deuren kan terecht bij de firma Allivan. Als Reynaers Partner staat Allivan immers garant voor een grondige kennis en praktijkgerichte ervaring in het bouwproject voor aluminium ramen en deuren.
 
"Met aluminium ramen en deuren
kies je voor duurzaamheid en stijl! "
 
Het label Reynaers Partner dat ons door Reynaers Aluminium werd toegekend betekent veel meer dan alleen maar een sticker aan de deur. Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking tussen een absolute topspeler in aluminium profielen enerzijds en de aluminium specialist anderzijds, die borg staat voor een correcte constructie en plaatsing van aluminium ramen en deuren.
Allivan bestaat meer dan 45 jaar. Onze activiteiten behelzen zowel de renovatie- als de nieuwbouwmarkt. Met Allivan kiest u in de eerste plaats voor vakmensen.
bottom of page